21 Şubat 2011 Pazartesi

BU HABER BENİİ ÇOKK GÜLDÜRDÜ:)

BÜLENT ERSOY ÇAKMA ÇANTA ALDI,PARASINI ÖDEMEDİ :)
Sanırım Bülent Ersoy'la ilgili post yapan nadir kişilerdenimdir. Ama okuyunca ilginç geldii :) Diva die adlandırılan dünyanın parasını kazandığını düşündüğümüz bülent ersoyy da çakmalaraa sarmışş:D üstelik parasını bile ödememiş sizde okuyun haberiii eminimm gülceksiniz:D:D yorumlarınızı bekliorm bu konuyla ilgili:D


KKTC Girne’de birebir taklit çanta yapan mağazanın sahibi Derya Koral, Bülent Ersoy’un kendisine 16 bin TL borcu olduğunu ve bir yıldır ödemediğini iddia etti.
Bülent Ersoy’un yaklaşık bir yıl önce mağazaya geldiğini, Hermes ve Dior çantalardan sipariş verdiğini söyleyen Koral, “Çantaları acil yaptırıp, İstanbul’a menajerine yollamamızı istedi. Hemen çantaları yaptırdım ve İstanbul’a yolladım. Ancak bir türlü ücretini göndermedi” dedi.
Milliyet Cadde'nin haberine göre, daha önceki yıllarda da Ersoy’un 3 bin 500 TL’lik valiz yaptırdığını ve yine borcunu ödemediğini belirten Koral, “O meblağ çok fazla olmadığı için üzerinde durmadım. Ama 16 bin TL iyi bir para. Bülent Hanım’ı arayıp parayı istediğimde ‘Tekneyle yurt dışına gidiyorum. Geldikten sonra vereceğim’ dedi. Daha sonra onlarca kez aramama rağmen telefonlarıma çıkmadı, mesajlarıma geri dönmedi” açıklamasını yaptı.
Ersoy’un bir yıldır kullandığı çantaları daha sonra “Gelip alın ben bu çantaları beğenmedim” diyerek geri vermek istediğini dile getiren Koral, “Bizim taklit çantalarımızı her yerde kullanıyor. Ekranda çok kez bizim çantalarımızı gördüm. ‘Kullanılmış çantaları gelin geri alın’ diyor. Bu insanlığa sığar mı? Kameralar önünde oturup kalkıp ‘Bismillahirahmanirahim’ diyor, ama kul hakkı yiyor. Benim 16 bin TL’mi ya verecek ya da başka yollara başvuracağım” şeklinde konuştu.

5 yorum:

  1. ayh ne komik bir haber :))

    YanıtlaSil
  2. Rezalette son nokta :) çok komediymiş canım bu ne böyle işte şimdi rezil olduğuyla kaldı yazık :) Sahtesini alacağına hiç almasaymış daha iyiymiş yada 5 tane sahte alacağına bir tane git orjinal al en azından paranla rezil olma dimi yaa :)

    YanıtlaSil
  3. heheheh :D bu kadın tonlarca buna benzer haber var.ateş olmayan yerden duman çıkmaz :D
    ayrıca onlarca taklit alacağına bir tane gerçek alsın.daha ucuza gelir :D

    YanıtlaSil
  4. =))) haha taklit çantaların parasını almak için mahkemeye mi başvurucakmışşş acabaa:D hermes ona dava açarsa napıcak acaba?

    YanıtlaSil
  5. Ayy çok güldüm valla:) Dünaynın parasını kazanıyo hala çakma çanta alıyo enterasan:))

    YanıtlaSil